Tid til udvikling?

Er din hjerne blevet indviklet og trænger den til udvikling?

Jeg har en meget underlig evne. Jeg er god til at løsne knuder. Og jeg kan faktisk også godt lide det. En gang var jeg med i en strikkeklub. Ikke fordi jeg kan lide at strikke, men jeg syntes, der var nogle skønne damer med, som var fulde af energi og sort selvironi. De kunne tale dybt om store emner uden at blive kønsfikserede, sentimentale eller selvcentrerede. En befriende tilgang.

En aften i strikkeklubben, sad en af kvinderne og brokkede sig over at der IGEN var gået kludder i hendes garnnøgler. Jeg tilbød hende at løsne dem op (for så slap jeg for at strikke og havde stadig noget at lave, så det ikke virkede akavet, at jeg bare sad dér). Hun blev overrasket og glad, og hun tilbød straks at strikke på min bluse i stedet. Derefter strikkede damerne på skift på min bluse, og jeg fik lov til at udvikle deres sammenfiltrede garnnøgler. 

Foto_af mand og hjerne_købt_iStock-924291506, kopi til web

Sådan er det også med sammenfiltrede hjerner. Nogle gange kan de godt få brug for hjælp til at blive filtret ud, og det kan være uoverskueligt og svært at gøre det selv. I stedet kan du få hjælp fra mennesker, der har evnerne og kan lide at filtre hjerner ud.

 

Du behøver IKKE føle dig stresset eller have angst, for at opleve et behov til at genskabe klarheden omkring dig.

Strategisk udvikling, forandringsledelse og kriseledelse er pragteksempler på tidspunkter, der kan filtre en velfungerende lederhjerne sammen. 

 

Som leder har du både ansvar for dig selv og dine medarbejdere.

Derfor har du efter min mening også ansvar for at forstå din egen og dine medarbejderes hjerner. 

Er du leder og har du travlt (meget gerne ekstremt travlt), kan vi tage en kort og uforpligtende snak om din situation.

Skriv til support@genuinefuture.com for at booke et møde.

 

Genuine-Future_Skab-tid-til-ledelse

Hvis du vil arbejde videre med dig selv, findes der en masse dygtige mennesker, der står klar med professionel hjælp til din udvikling. Det er vigtigt, at du finder et menneske, du har tillid til, når du arbejder med dig selv.

Ønsker du min hjælp, har jeg udviklet et lederprogram målrettet ambitiøse og travle ledere. 

Verdens dygtigste ledere forstår hemmelighederne bag tiden, og de ved hvordan de skaber tid til ledelse og det vigtigste i deres liv.

Derfor fokuserer jeg på at skabe tid til din udvikling som leder, mens du løfter dig op på dit næste niveau.

Send mig en mail, hvis du er nysgerrig på at vide.