Tid til at læse?

Mirja3892

Hjernefablen

Læs om din hjerne og HUSK, hvad du læser.

At lære at samarbejde med vores hjerne er et af de vigtigste parametre i verden for at sætte en prop i stress- og angsthullet, der bløder ulykkeligt blod i disse årtier. 

Vi er mange, der forsøger at råbe op om, at vi skal passe bedre på vores hjerne. Og hinandens hjerner.

Vi har brug for et paradigmeskifte.

Mit bidrag til bedre hjernevelfærd er blandt andet at skrive og udgive fabler for voksne om hjernen. 

Fabelsproget giver noget helt specielt til faglitteraturen. Det kan skabe billeder og vække følelser. Og følelser kan få os til at handle. Verdens bedste forskning er efter min mening intet værd, hvis den ikke bliver omsat til noget konkret, vi kan handle på.

Med fablerne ønsker jeg at skabe handling, så vi lærer at passe bedre på os selv - med de lunefulde hjerner, vi nu engang er udstyret med.

Den første hjernefabel udkom i sommeren 2020 og er tilgængelig i boghandlen hos Arnold Busck på Strøget, Saxo, Bog&Idé, tales.dk, Gucca, Plusbog m.fl.


Læs mere på hjernefabel.dk

 

 • Genuine Future

  “Jeg har ikke set hjerneforskning formidlet på denne måde tidligere. Denne form gør forskningen anvendelig i menneskers hverdag, og det er vigtigt.”

  Hjerneforsker Institut for Neurovidenskab, Københavns Universitet

 • Genuine Future

  “Det fineste og sværeste, man kan gøre i denne verden, er at tage noget, som er ekstremt komplekst og vigtigt og gøre det enkelt, sjovt og anvendeligt. Det gør Mirja Bang Hansen, og det kan fremtiden godt li’. ”

  Fremtidsforsker, Universal Futurist

 • Genuine Future

  “At få faglig viden præsenteret i en fabel er en anden formidlingsmåde, og den fungerer godt som supplement til lederudvikling. ”

  Adm. Direktør, Seismonaut

 • Genuine Future

  “Interessant bog for ledere og andre, der gerne vil være klogere på, hvorfor man selv -og andre – reagerer som man gør.”

  CEO, Changedriver A/S

 • Genuine Future

  “Bogen blev en understregning af, hvor alvorligt det er at brænde sammen. Både som leder, familiemedlem og ven har jeg set mennesker brænde sammen, og det står ret klart for mig, hvor vigtigt det er at hjælpe med at stoppe centrifugen. Bogen er både en hjælp til mig selv, men også et værktøj jeg kan bruge til at hjælpe andre.”

  Skoleleder

 • Genuine Future

  “Burde læses af alle på en arbejdsplads. Som en fælles ramme eller et fælles sprog.”

  Senior Category Manager, Coloplast

 • Genuine Future

  “Virkelig lærerig læsning med mange gode værktøjer, som jeg kan bruge både professionelt og privat. Bl.a. hvordan jeg bliver herre over min egen tid, og hvordan jeg skaber min egen virkelighed i tanken. Bogen beskriver med fantastiske billeder, hvordan vi, ved at styre og arbejde med vores tanker, selv kan skabe det liv og den virkelighed, vi ønsker. ”

  Kommunikations og markedsføringsansvarlig, AG gruppen

 • Genuine Future

  “Hjernefablen levendegør et stofområde, som vi alle har behov for indsigt i. Når videnskab formidles i illustrative billeder og som en vedkommende historie, der udvikler sig logisk til stadigt højere kompleksitet, kan læseren hverken stoppe undervejs eller undgå at opnå en dybere indsigt - i dette tilfælde endda selvindsigt.”

  IRCA Lead Auditor ISO 9001, ABACUS

Hjernefablen - til den ambitiøse leder der har kronisk travlt.

Ved du hvordan du samarbejder med din lunefulde hjerne? For at præstere har du brug for en stærk og hurtig hjerne. Overophedede hjerner arbejder langsomt, og mange af os kommer til at presse vores hjerner så meget, at vi sænker vores tempo, uden at vi opdager det.

Hjernefablen viser dig forskellen på sundt og usundt pres, og den åbner dine øjne for det store potentiale, der gemmer sig i din hjerne.

Du får videnskabeligt funderede fakta serveret i et varmt fabelsprog, der aktiverer din huskemotor, så din nye viden lagrer sig automatisk i din langtidshukommelse, mens du læser. Og så introducerer bogen dig til en hemmelighed, der afslører, hvordan du kan skabe mere tid.

Bestil bogen hos din boghandler her


Hjernefabel som bog - hvid baggrund